Udskriv

Klienterne siger

"Lars Sandager er en advokat, der holder mere end han lover!

Jeg var uheldig og blev påkørt bagfra i bilen for mange år siden. I dag kan jeg ikke arbejde og der har været adskillige sager med forsikringsselskaber og offentlige myndigheder. Personligt har det været svært, for de breve man modtager fra ”modparten” giver mange psykiske nederlag, men alle hos Sandager Advokater har været fantastiske. De har forklaret, hvad jeg skulle besvare, og hvad jeg kunne overlade til dem. Det har været et trygt og kompetent forløb, selvom de naturligvis har været 100% professionelle.

Du skal ikke regne med, at du kan vinde noget som helst i disse sager! Men vi prøver alligevel. Sådan lød det fra Lars ved det første møde, hvor vi gennemgik mit sagsforløb. Tidligere havde jeg haft to andre advokater, der ikke overholdt aftaler vedr. frister, så jeg var blevet skuffet og var både nervøs og skeptisk. Senere er det gået betydeligt bedre, end Lars lovede; både hvad angår forlig og afgørelser, og det er på trods af, at der kom flere sager til efterhånden. Det er hans skyld, at jeg har fået privatøkonomien til at hænge sammen i dag. Han lader sig ikke affærdige, men arbejder ihærdigt på at gøre det bedste for sine klienter. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet ham længe før.

Lars Sandager får hermed min allerbedste anbefaling. Det er utroligt forfriskende og tillidsvækkende at møde en advokat, der kalder en spade for en spade og holder, hvad han lover (og lidt til)."

Mange varme hilsener
Mette Hansen, Ringsted


"Jeg kom til skade i en meget alvorlig færdselsulykke og fik et betydeligt varigt men og nedsat arbejdsevne. Jeg fik skade på blandt andet mit hjerte og derfor søgte jeg en advokat til at føre min sag.

Vi holdte et indledningsmøde, hvor vi snakkede om sagen. Derefter Snakkede vi enten pr. telefon og især meget e-mail, hvor jeg hele tiden fik opdatering om sagen, hvordan den gik fremad. Lars har holdt vores krav meget stramt og har ikke på noget tidspunkt givet sig efter for forsikringsselskabet. Lars viste lige, hvordan sagen skulle gribes an, så forsikringsselskabet kunne ikke krybe uden om. Lars ordnede hurtig med forsikringsselskabet, så jeg fik udbetalt min tabte arbejdsfortjeneste, så jeg kunne forsørge mig selv. Det betød virkelig meget, for ellers var det gået ekstra galt. Så derefter kunne jeg tage det stille og roligt indtil min sag blev færdig behandlet. Der gik heller ikke lang tid, for der kom erstatning for svige og smerte, derefter fulgte også en a conto for men grad. Alt dette her gjorde, at jeg følte mig i tryg ved behandling af min sag.

Jeg har været meget heldig at have fået Lars Sandager som advokat, som ved så meget om Personskade erstatning. Jeg er hele tiden blevet holdt orenteret og blevet spurgt, når der skulle tages større beslutninger, så jeg hele tiden vidste hvad jeg gik ind til. Det at  jeg hele tiden kunne komme i kontakt med min advokat, enten på mail eller telefon, når jeg havde spørgsmål var virkelig dejligt og betryggende. Det hele gik så let for mig, for Lars ordnede det hele rigtig godt."

Henning Wehnert, Skævinge


"Det jeg lægger vægt på ved en advokat er, at personen er til at forstå og giver mig en god og fair behandling. Det har jeg fået ved Sandager Advokater. At sagen så havde en positiv udgang for mig var jo kun et plus.

Jeg kan godt lide tanken om, at hvis du ikke vinder sagen, koster det dig ikke en øre. Kan kun give de bedste anbefalinger til Sandager Advokaterne."

Mvh. Troels Dyhr


"Lars Sandager, har ført min arbejdsskadesag, først i Byretten, hvor han vandt sagen, derefter i Landsretten, hvor han også vandt sagen.

Han havde både Forsikringsselskabet og Arbejdsskadestyrelsen i mod sig, men formåede med ihærdighed og vel dokumenteret, at vinde sagen.

Jeg har været meget tilfreds med sagsføringen og Anbefaler ham som en meget dygtig Advokat, der varetager klienten
100 prosent."

Anders Hansen
Sjølund


"Hej Lars.

Vi syntes der har været en behagelig og god tone imellem os, og en kyndig sagsbehandling. Der lønnede sig. Det sætter vi pris på. Vi har også haft en god kommunikation med dit sekretariat. Takker for denne gang."

mvh.

Carsten Tilsgren
Høje-Taastrup


"Advokatfirmaet Lars Sandager har fra starten imponeret os med en direkte og præcis stor faglig kompetance, og ikke mindst en ultra kort svartid på alle vores spørgsmål.

Alle forventninger blev aftalt før opstart og disse blev overholdt 100 %.

Vi kan varmt anbefale advokatfirmaet Lars Sandager, hvis uheldet er ude og man har brug for en specialist i personskade, Thomas, Nyborg"

Thomas


"Jeg vil i øvrigt sige tusind tak for en helt fantastisk hjælp i min sag. Uden den hjælp havde jeg nok ikke fået en krone.

Jeg er så tilfreds med arbejdet der er blevet udført,jeres håndtering af sagen viser hvor gennem professionelle i er i jeres arbejde. Jeg vil anbefale jer til enhver tid, jeg er dybt taknemmelig."

Med venlig hilsen

Henning Kristensen,
Lundby


"Foreløbig tusind tak for at du har hjulpet mig med sagen. Det har været trygt og rart med god juridisk bistand hele vejen - jeg havde helt sikkert selv opgivet flere gange undervejs."

Venlig hilsen

Karin Bach,
Hvidovre


Hej søs,mange tak for dit yderligere arbejde med og prøve og kræve det sidste, du er uden tvivl en af de bedste advokater mig og min omgangs kreds længe har hørt om.

Med venlig hilsen

Henriette Kødbæk


Er enormt glad for din flid og utrættelige indsats under hele den lange sag. Du skal have rigtig mange tak for hjælpen.

Håber alt det bedste for dig i fremtiden.

mvh.

Peter Aackersberg
Hellerup


Kære Sandager advokater.

Tusind tak for jeres hjælp og særlig tak til M. Christensen for den behagelige samtale som afklarede rigtige mange forhold på kort tid. Nu er jeg meget lettet og ikke længere frustreret over min situation og min sag - takket være Michael.

Ahmad Durani


Hej Lars

Michael og jeg er meget glade og lettede over at dette lange forløb nu endelig er nået til afslutning. Det er alligevel mere end fem et halvt år det har kørt. Vi var lettede over at det sluttede uden at vi var nødt til at møde i retten, men ville begge – især jeg som har haft kontakten med dig – gerne have mødt dig personligt, så vi kunne sætte ansigt på den person der har hjulpet os så meget og jeg har korresponderet med så længe.

Vi vil begge gerne sige dig tak for din indsats for Michael.

Med venlig hilsen og stor tak.

Poul og Michael Kristensen


Lys fremtid med hjælp fra Sandager advokaterne

Fremtiden tegner lys for Heidi Jørgensen, som med hjælp fra Sandager advokaterne fik udbetalt en stor erstatning igennem hendes forsikringsselskab, Topdanmark, Sagen begynder tilbage i maj måned 2007, hvor Heidi var passager i en personbil der forulykkede på Køge-bugt motorvejen.

Heidi får en skulderskade og må stoppe med at arbejde pga. skaden og et længere varende sygdomsforløb begynder, hendes far hjælper hende med at kontakte forsikringsselskabet men sagen bliver mere og mere kompliceret, som årene går, og det ender med at forsikringsselskabet tilbyder Heidi at hun kan tage kontakt til en advokat og få den fornødne hjælp der og samtidig tilbyder Topdanmark at betale rimelige advokatudgifter.

Forsikringsselskabet har under hele forløbet været uhyre flinke og hjælpsomme så Heidi tager imod tilbuddet om advokathjælp, og valget falder på Sandager advokaterne, som Heidi og hendes far finder på internettet, og de tager kontakt til Sandager advokaterne, hvor Michael Christensen tager sagen for Heidi, Det viser sig hurtigt at Topdanmarks tilbud om betalt advokathjælp lønner sig, da Michael Christensen får styr på sagen og Heidi får udbetalt erstatning for varigt Men, svie og smerte og tabt arbejdsfortjeneste, Heidi får under hele forløbet ligeledes betalt træning hos en Fysioterapeut og hendes skulder bliver bedre med årene.

Sagen slutter her i februar 2013, og Heidi er i gang med en maleruddannelse og hendes skulder er i bedring og erstatningen har gjort livet nemmere for Heidi, et er dog sikkert, at uden Topdanmarks velvilje og ikke mindst Sandager advokaternes professionelle tilgang til sagen ville Heidi ikke havde fået en så stor erstatning som var tilfældet, så jeg kan kun som far til Heidi rose Sandager advokater for deres arbejde.

Med venlig hilsen

Rene Flor Jørgense


Efter ulykke i 2007 får jeg af forsikringsselskabet tilbudt at tage advokat og valget faldt på advokat Michael Christensen, Sandager Advokater. Ved hans professionelle tilgang til sagen har jeg hele vejen igennem været tryg og jeg er sikker på at jeg ikke ville have fået samme erstatning uden Sandager Advokaters ihærdige arbejde.

Heidi Jørgensen
Vordingborg


Jeg har været meget tilfreds med Jeres/Søs's håndtering af sagen.
Uden Søs og hendes tro min sag, som andre havde givet op på for længst, havde jeg intet økonomisk erstatning fået.

Selv når jeg troede at der ikke var mere at gøre gav i ikke op, det endte som sagt med være til min fordel.

Så jeg vil vil sige jer, specielt Søs, tusind tak for engagementet og samarbejdet!!

Charlotte Christensen,
København


Hej Lars

Jeg vil her gerne takke for hjælpen , efter min arbejdsulykke i april måned 2010,
Du har lavet et så stort stykke arbejde, at jeg ikke ved hvordan man kan takke dig ,, der ingen tvivl om at jeg Aldrig selv ville kunne udføre / klare denne Private sag mod skade volder ,  
Jeg er meget glad for erstatningsbeløbet du er kommet frem til,og din rådgivning gennem dette svære forløb...
Og da  jeg så, så` regningen fra Advokat bistanden , Ja, så kan man da kun blive glad, for din ærlige måde at udregne beløbet på .... ( Positiv overrasket... dejligt,,,,, igen tak )
Helt igennem kæmpe stort tak til dig ... ( og selvfølge også til din advokat sekretær  Ann Bender-petersen )

Tak Lars.

Med venlig hilsen

John Valsted
Brøndby.


Jeg vil sige dig mange tak, for det fine arbejde du har udført. Det hele så jo lidt sort ud inden jeg fik kontakt med dig og jeg er glad for at du på tog dig opgaven. Mange tak for det.
 
Taknemmelige hilsener

Per Larsen
København


"Du har igen vundet en sag, som en anden advokat havde opgivet. Jeg har hele vejen igennem været tryg ved din sagsbehandling, du har svaret på henvendelser fra de involverede parter med det samme, og jeg er blevet hørt og beroliget, når der var brug for det.
og som jeg skrev tidligere. Du er fantastisk!!!"

Janni Staun Nielsen,
Tørring


"Kære Lars. Tusind tak for hjælpen med erstatningsangen. Det har været dejligt at vide, at der var en der holdt hovedet iskoldt og hjertet varmt i denne sag."

Bedste hilsener
 
Ulla Munch

Del
Del denne side på Facebook

logo40pxadvokatlogoerCopyright 2012 © Sandager Advokater, Lyngby Hovedgade 41, Postboks 53, 2800 Kgs. Lyngby
Telefon +45 45 93 21 50 |  Fax +45 45 93 03 55  |  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.