Udskriv

Whiplash/piskesmæld

Sager om piskesmæld hører til Min erstatningsadvokat/Sandager Advokaters kernekompetence, og kontoret fører en meget stor mængde af sager om whiplashskader for tilskadekomne over hele landet. Sandager Advokater har udgivet en folder om whiplash som du finder et link til nederst på denne side. Du kan læse mere om krav på erstatning efter whiplash under menupunktet “erstatningsposterne”, ligesom du – uanset hvor i landet du bor - er velkommen til uforpligtende at kontakte os på 45932150 eller pr. email ved at benytte kontaktformularen.

Whiplash/piskesmæld er den mest almindelige skadestype, men er også ofte den mest invaliderende skadestype. Det særlige ved piskesmæld er at skaden kan opstå på forskellig hvis, men ofte ved en færdselsskade. Noget andet særligt er, at piskesmæld kan opstå selv ved mindre traumer – fx ved påkørsel selv ved lave hastigheder og, at der sjældent er væsentlige objektive fund (dvs. skader, der kan ses på røntgenbilleder m.v.). Dette gør, at forsikringsselskaberne ofte er meget tilbageholdende med at anerkende retten til erstatning for whiplash uden sværdslag, og hvor det, for at få ret, er nødvendigt at have en juridisk rådgiver der kender dette retsområde til bunds.

Sandager Advokater har mere end 200 verserende sager om whiplash og er et af de advokatkontorer i Danmark med den største ekspertise heri. Som du kan læse under menupunktet ”ingen erstatning – ingen regning” har vi gjort din sag til vores og tilbyder helt særlige afregningsvilkår, som er din sikkerhed for, at en henvendelse til os ikke koster dig penge uden du har fået en erstatning. Vi behandler din sag uanset, hvor i landet du bor.

Klik her for at gå til Sandager Advokaters særlige side for Whiplash – alt om årsag, behandling og erstatning.

Del
Del denne side på Facebook

logo40pxadvokatlogoerCopyright 2012 © Sandager Advokater, Lyngby Hovedgade 41, Postboks 53, 2800 Kgs. Lyngby
Telefon +45 45 93 21 50 |  Fax +45 45 93 03 55  |  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.