Udskriv

Når du er kommet til skade

- Forhold du skal være opmærksom på:

Der er visse forhold du skal være opmærksom på når du er kommet til skade og ting du selv kan gøre for at forbedre din sag.

Sørg for når skaden er sket, ikke at bide smerterne i dig, men gå til skadestue eller egen læge. Du ved ofte ikke i starten om du vil få følger af skaden, og for, at du ikke semere skal lide bevisnød omkring kravet om ”tidsmæssig forbindelse” mellem skaden og hvornår generne er opstået, bør du have journaliseret dine klager så hurtigt som muligt, ligesom det i øvrigt naturligvis er en god idé at få en læge til at vurdere skaden og behandlingsmulighederne.

Sørg for løbende at gå til læge så der ikke er tvivl om, at generne har stået vedvarende på. Vælger du at gå på arbejde selvom du har gener så fortæl lægen dette så man fra journalen kan se, at du ikke er gået på arbejde fordi du er rask, men derimod af nogle helt konkrete grunde.

Er sygdommen længerevarende, og der opstartes en sag ved kommunen på sygedagpenge m.v. så sørg for aktivt at medvirke til at denne sag, og evt. senere social sag fremmes mest muligt ved at presse på. Resultat af arbejdsprøvning og kommunens sociale afgørelse skal bruges for at kunne afslutte erstatningssagen (tab af erhvervsevne) og jo hurtigere arbejdsevneafklaringen sker i kommunalt regi desto hurtigere kan din erstatningssag også sluttes.

Modtag ikke erstatningsbeløb uden at konsultere advokat, eller hvis du ikke mener, at erstatningen svarer til det du har krav på, uden at meddele betaleren at du betragter beløbet som a conto erstatning. Returner dog ikke beløbet – du har jo mindst krav på dette beløb, og reagerer du bare, er modtagelsen af beløbet ingen anerkendelse af, at sagen dermed er slut.

Del
Del denne side på Facebook

logo40pxadvokatlogoerCopyright 2012 © Sandager Advokater, Lyngby Hovedgade 41, Postboks 53, 2800 Kgs. Lyngby
Telefon +45 45 93 21 50 |  Fax +45 45 93 03 55  |  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.